Στρώματα προσφορές

Home Design

 

Barbadimou

Στρώματα
Athens Home Design Μπαρμπαδήμου
Λογότυπο Μπαρμπαδήμου

Στρώματα προσφορές της
Linea Strom.
Ανατομικά στρώματα
Ορθοπεδικά στρώματα
Ανθεκτικά στρώματα

Στρώματα προσφορές και μοναδικές τιμές στα Athens Home Design Μπαρμπαδήμου.

Το ποιοτικό στρώμα πρέπει να προσφέρει άνεση, σωστή υποστήριξη του σώµατος και να αποτελείται από πολύ καλής ποιότητας υλικά.
Γι’ αυτό πριν προχωρήσετε στην αγορά οποιουδήποτε στρώµατος, δοκιμάστε το και σιγουρευτείτε πως πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
Ανατομικότητα, ορθοπεδικότητα, υγιεινή και ανθεκτικότητα.

Η επιλογή του στρώµατος αποτελεί µία καθοριστική διαδικασία για την απόλαυση του ύπνου µας. Ένα ακατάλληλο στρώµα ενδεχοµένως ευθύνεται σε µεγάλο βαθµό για πόνους στη µέση ή στον αυχένα, για τις αϋπνίες και το αίσθημα κούρασης.

Η θεωρία του σκληρού στρώµατος, που για πολλά χρόνια το θεωρούσαν ιδανικό, έχει ανατραπεί. Το σωστό στρώµα, σε συνδυασμό με το σωστό μαξιλάρι, είναι εκείνο που στηρίζει και αγκαλιάζει τη φυσική κλίση της σπονδυλικής στήλης και του αυχένα και βοηθά να χαλαρώσουν τα νεύρα και οι σφιγμένοι μύες.

Αγαπητοί μας πελάτες, ΜΟΝΟ στα Athens Home Design Μπαρμπαδήμου θα βρείτε:
Στρώματα της Linea Strom σε προσφορά και στρώματα της Linea Strom στοκΣτρώματα της Linea Strom εκθεσιακά κομμάτιαΣτρώματα της Linea Strom σε χαμηλές τιμές με δωρεάν μελέτη χώρου, δωρεάν παράδοση και δωρεάν τοποθέτηση !

Linea Strom

Στρώματα προσφορές στις νέες σειρές στρωμάτων LINEA STROM με υλικά προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την ποιότητα.

Σειρά High quality

Στρώματα προσφορές και εκπτώσεις 30% στην απόλυτη σειρά στρωμάτων High quality της LINEA STROM

Απολαύστε τον ύπνο όπως ποτέ πριν, επιλέγοντας ένα στρώμα της σειράς High Quality. Τα υπέροχα και μοναδικά υλικά κατασκευής του, όπως τα υφάσματα knitted exclusive, το Suede καπιτονέ στη φάσα και το σύστημα εξαερισμού 3D air transpiration, θα σας χαρίσουν ονειρικές στιγμές με διάρκεια στο χρόνο.

Delux

Silk
Delux

Εκλεκτά υλικά, απαλές υφές, υπέροχο αγκάλιασμα, άνεση και πολυτέλεια στον ύπνο σας! Αρκεί να ξαπλώσετε πάνω του και θα το ερωτευθείτε!

Utopia

Utopia
Utopia

Φτιαγμένο από Lino και Latex, φυσικά υλικά που «αναπνέουν». Σύστημα ελατηρίων Pocket Springs, Airfoam Plus στο εσωτερικό του, αφράτα υλικά που απορροφούν το βάρος του σώματος και προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο.

Silk

Silk
Silk

Η έννοια του ύπνου μετουσιώνεται σε ένα στρώμα… Silk! Ενσωματωμένο ανώστρωμα Pillow Top με πολλαπλές στρώσεις extra soft υλικών και Airfoam Plus, αφρώδες υλικό που «αναπνέει» και αγκαλιάζει το σώμα. Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Springs High Quality που «κινείται» ανάλογα με το βάρος που δέχεται και ανταποκρίνεται σε κάθε σωματότυπο. Ντυμένο με ύφασμα Knitted Exclusive καπιτονέ και Suede στη φάσα με 3D Air Transpiration σύστημα «αναπνοής», είναι ένα στρώμα που υπόσχεται πολύτιμες στιγμές ύπνου από… μετάξι!

Exclusive

Exclusive
Exclusive

Exclusive, ένα στρώμα με ιδιαίτερο σχεδιασμό! Με τις δερμάτινες λαβές του, το Suede στη φάσα και το εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα Knitted Exclusive καπιτονέ θα το αγαπήσετε με την πρώτη ματιά. Ο συνδυασμός του Visco Elastic και του Visco Active, υλικό νέας τεχνολογίας που λειτουργεί θερμορυθμιστικά, καθώς διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε ιδανικά επίπεδα, θα σας χαρίσει ευχάριστο και υγιεινό ύπνο. Είναι το στρώμα που θα αγκαλιάσει το σώμα σας με ένα τρόπο μοναδικό, φτιαγμένο αποκλειστικά για εσάς που αναζητάτε αισθητική και τελειότητα στον ύπνο!

Serenity

Serenity
Silk

Με το φυσικό υλικό Latex και με πολλαπλές στρώσεις υλικών στο καπιτονέ. Ντυμένο με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα Knitted Cashmere, χαρίζει στο στρώμα υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλή υφή σαν μετάξι. Οι δερμάτινες λαβές του και η τεχνολογία «αναπνοής» 3D Air Transpiration περιμετρικά του στρώματος, προσφέρουν αισθητική και απόλυτη γαλήνη και ηρεμία στον ύπνο σας.

Sensitive

Sensitive
Sensitive

Τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality συνεργάζονται αρμονικά με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά Airfoam Plus και Visco Elastic και προσαρμόζονται σε κάθε κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η κατασκευή του ολοκληρώνεται με το σύστημα αναπνοής 3D Air Transpiration περιμετρικά του στρώματος. Βρείτε στο στρώμα Sensitive το δικό σας καταφύγιο μετά από μια κουραστική μέρα.

Bioflex

Bioflex
Bioflex

Με τις ξεχωριστές ιδιότητες του φυσικού υλικού Latex και του οικολογικού υλικού Kenaf, σε συνδυασμό με τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality και το σύστημα αναπνοής στρώματος 3D Air Transpiration, απολαύστε ένα υπέροχο στρώμα που σας προσφέρει ποιοτικό και υγιεινό ύπνο. Η επιλογή είναι δική σας.

Flex

Flex
Flex

Ένας συνδυασμός του εργονομικού υλικού Ergofoam Plus και των ανεξάρτητων ελατήριων Pocket Springs High Quality, που προσφέρει την απόλυτη στήριξη στην σπονδυλική σας στήλη. Η κατασκευή του ολοκληρώνεται με το σύστημα αναπνοής 3D Air Transpiration περιμετρικά του στρώματος για περισσότερη άνεση και ευεξία.

Dream

Dream
Dream

Το εύκαμπτο υλικό, εργονομικού χαρακτήρα Ergofoam και τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality συνεργάζονται μοναδικά, στηρίζουν την σπονδυλική σας στήλη και την διατηρούν στη φυσική της κλίση. Για «ονειρεμένα» όνειρα επιλέξτε Dream!

Magic

Magic
Magic

Τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality στην πιο προσιτή τους τιμή. Φτιαγμένο απ’ το οικολογικό υλικό Kenaf, από φυτικές ίνες και βαμβάκι και τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket Springs High Quality, το στρώμα Magic δημιουργεί ένα «μαγικό» συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Σε σας μένει μόνο να το δοκιμάσετε!

Σειρά Bonnel

Στρώματα προσφορές και εκπτώσεις 20% στο κλασικό στρώμα στη μοντέρνα του μορφή της σειρας Bonnel

Το αναβαθμισμένο πάχος, οι κολόνες στήριξης Box, αλλά και τα μοναδικά σε ποιότητα υφάσματα που ντύνουν τα στρώματα της σειράς Bonnel, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά εκείνα που δημιουργούν τις συνθήκες για ένα ξεκούραστο και ανάλαφρο ύπνο.

Elementi

Elementi
Elementi

Εδώ τα ελατήρια Bonnel συναντούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με την προσθήκη Pillow Top αναβαθμίζεται η λειτουργία τους με τις πολλαπλές στρώσεις των extra soft υλικών στο καπιτονέ και το αφρώδες υλικό Ergofoam Plus, απολαύστε ένα ορθοπεδικό στρώμα με ανατομική συμπεριφορά. Ντυμένο με ύφασμα Knitted Exclusive καπιτονέ και Suede στη φάσα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου στους «κλασσικούς» του bonnel.

Comfort

Comfort
Comfort

Κατασκευασμένο από το πρωτοποριακό υλικό Kenaf και το aφρώδες υλικό Ergofoam σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερα σε ύψος ελατήρια Bonnel Plus. Διαθέτει ευλυγισία που το καθιστά ιδιαίτερα ανατομικό και ξεκούραστο. Νιώστε το απαλό χάδι του ύπνου μέσα από ένα στρώμα Comfort και αφεθείτε στην άνεση που σας χαρίζει.

Classic Soft

Classic Soft
Classic Soft

Κατασκευασμένο από το συνδυασμό των υλικών Feltron και το αφρώδες υλικό Ergofoam. Χρησιμοποιεί τα κλασικού τύπου ελατήρια Bonnel Plus και προσφέρει ποιότητα και σωστή ορθοπεδική στήριξη. Βρείτε στο στρώμα Classic Soft μία κλασική πρόταση με διαχρονική αξία σε προσιτή τιμή.

Super Plus

Classic Soft
Super Plus

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός του υλικού Feltron και των ελατηρίων τύπου Bonnel. Οι ξεχωριστές ιδιότητες του Feltron, προσφέρουν εξαιρετική ενίσχυση μεταξύ των ελατηρίων και των επιφανειακών υλικών. Έτσι το καθιστά ένα στρώμα με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεγάλη αντοχή. Με ένα στρώμα Super Plus, ο ύπνος φτάνει σε ανώτερα επίπεδα απόλαυσης.

Perfect

Perfect
Perfect

Κατασκευάζεται από κοκκοφοίνικα, λευκή βαμβακερή βάτα Cotton Flex και ελατήρια τύπου Bonnel. Είναι ανθεκτικό και αποτελεί ιδανική πρόταση για ένα μέτριο σε σκληρότητα στρώμα. Συνδυάστε ποιότητα και οικονομία με ένα στρώμα Perfect.

Select

Select
Select

Ακόμη και στο οικονομικότερο στρώμα της Linea Strom η ποιότητα δεν υποχωρεί. Κατασκευάζεται από Feltron και λευκή βαμβακερή βάτα Cotton Flex. Πρόκειται για υλικά που προσφέρουν ενίσχυση και ποιότητα στο στρώμα. Μαζί με τα ελατήρια τύπου Bonnel, διαμορφώνουν ένα στρώμα… σκληρό.

Σειρά Flexibility

Στρώματα προσφορές και εκπτώσεις 30% στην σειρά στρωμάτων Flexibility τα μοναδικά στρώματα χωρίς ελατήρια

Η ανατομική συμπεριφορά των στρωμάτων της σειράς Flexibility και ο μοναδικός συνδυασμός των υλικών Visco Elastic, Airfoam και Latex εγγυώνται μία μοναδική αίσθηση θαλπωρής και υγιεινής στον ύπνο.

Forma

Forma
Forma

Συνδυασμός δυο υλικών κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογίας Visco Elastic & Airfoam. Οι πολυάριθμες κυψέλες των υλικών του, επιτρέπουν τον αερισμό του στρώματος και οι εγκοπές εργονομικού χαρακτήρα στο Visco Elastic, αγκαλιάζουν και στηρίζουν το σώμα με ένα τρόπο μοναδικό. Χάρις στην ιδιότητά του να κάμπτεται ομαλά, είναι ένα στρώμα ιδανικό και για κρεβάτια με μηχανισμό ανάκλησης. Εδώ ο ύπνος βρίσκει τη φόρμα του κι εσείς μια ζεστή αγκαλιά…

Latex

Latex
Latex

Βασικό του υλικό το φυσικό Latex, με ειδικές κυψέλες αέρος. Το Latex είναι σχεδιασμένο με 7 διαφορετικές ζώνες πυκνότητας, ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη στήριξη στα σημεία τού σώματος, που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι ένα στρώμα εξαιρετικά ευλύγιστο, αναπαυτικό και σε συνδυασμό με το extra soft καπιτονέ, χαρίζει μία αίσθηση υπέροχης θαλπωρής και απαλότητας στον ύπνο.

Στρώματα προσφορές της Linea Strom. Στα καταστήματά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επίπλων και στρωμάτων
μέσα από τους αμέτρητους καταλόγους μας
πάντα με την σφραγίδα και την αξιοπιστία της ελληνικής κατασκευής.

Πριν προχωρήσετε στην αγορά στρώµατος,
σιγουρευτείτε πως πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Ανατομικότητα:
Η ιδιότητα του στρώµατος να αγκαλιάζει το σώµα. Αποτελεί την έκφραση της θαλπωρής που αποπνέει ένα στρώµα.

Ορθοπεδικότητα:
Η δυνατότητα του στρώµατος να στηρίζει τη σπονδυλική στήλη και να τη διατηρεί στη φυσική της θέση, µέσα από το βαθµό σκληρότητας και τη σύνθεση των διαφόρων υλικών που το αποτελούν.

Υγιεινή:
Όταν ο ύπνος αποτελεί τη βάση µιας υγιεινής ζωής, τότε τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του στρώματος πρέπει να τον διασφαλίζουν. Φυσικά υλικά, πιστοποιημένα από Διεθνείς Οργανισμούς, άριστα επεξεργασµένα, απαλλαγμένα από µικροοργανισµούς, αλλά και χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον, κατά τη διαδικασία παραγωγής τους.

Ανθεκτικότητα:
Η επιλογή των υλικών µε διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας, ο τρόπος συνύπαρξης αυτών στην κατασκευή του στρώµατος, καθώς και ο ποιοτικός έλεγχος ορίζουν την αντοχή του στρώµατος µέσα στο χρόνο.

Οικονομικές λύσεις και μοναδικές προσφορές σε:

Σαλόνια Αθήνα

Σαλόνια

Συνθέσεις Αθήνα

Συνθέσεις

Τραπεζαρίες Αθήνα

Τραπεζαρίες

Στρώματα προσφορές

Κρεβατοκάμαρες

Μικροέπιπλα

Μικροέπιπλα

Παιδικό-δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

Στρώματα προσφορές της Linea Strom σε χαμηλές τιμές σε

Αθήνα, Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Στρώματα προσφορές της Linea Strom στα Athens Home Design Μπαρμπαδήμου.
Η οικιακή σκόνη, η υγρασία και ο κακός αερισμός διευκολύνουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Όλα τα στρώματα της εταιρίας Athens Home Design Μπαρμπαδήμου είναι πιστοποιημένα από Διεθνείς Οργανισμούς και φτιαγμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας που “αναπνέουν” και εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων, καθιστώντας τα κατάλληλα και για άτομα που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες.

Για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς στρώμα επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας όπου θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή στρωμάτων της Linea Strom. Εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία private shopping και κλείστε  εντελώς δωρεάν ραντεβού με το διακοσμητή μας.

Ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης και Στρώματα προσφορές για όλα τα γούστα.

Στα δύο καταστήματα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε στρώματα προσφορές και τιμές ασυναγώνιστες.
Με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας θα βρείτε το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και συνήθειες.

Δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα – Πειραιά και Προάστια

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν επιμέτρηση και αναλυτική μελέτη χώρου

 Σαλόνια γωνίες Προσφορές

Στρώματα προσφορές της
Linea Strom, δωρεάν μελέτη χώρου, δωρεάν μεταφορικά

Στρώματα προσφορές μοναδικές της
Linea Strom μόνο στα

Μπαρμπαδήμου Athens Home Design.

Δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση

Έπιπλα Προσφορές Αθήνα

Στρώματα της Linea Strom
σε Προσφορά

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα:10:00-15:00
  • Τρίτη:10:00-14:30 και 17:30-21:00
  • Τετάρτη:10:00-15:00
  • Πέμπτη:10:00-14:30 και 17:30-21:00
  • Παρασκευή:10:00-14:30 και 17:30-21:00
  • Σάββατο : 10:00-15:00
  • Κυριακή κλειστά
logo-footer

HOME DESIGN ATHENS

Έπιπλα Μπαρμπαδήμου

Στρώματα προσφορές
και τιμές μοναδικές για
Linea Strom

Πιστοί στις αρχές της εξαιρετικής ποιότητας,
με αγάπη και μεράκι, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και μοναδικές προσφορές για το σπίτι, το γραφείο η το εξοχικό.

Προτείνουμε μοντέρνα έπιπλα, σαλόνια, συνθέσεις,  τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα και ταπετσαρίες επίπλων.
Φρέσκες ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες.

Ειρήνη & Χριστίνα
Μπαρμπαδήμου

Πληροφορίες

Κεντρικό κατάστημα

Ραγκαβή 23, Γκύζη, Αθήνα 11474

Υποκατάστημα

Βαρβάκη 27, Γκύζη, Αθήνα 114 74

Εργαστήριο

Μομφεράτου 78, Γκύζη, Αθήνα 114 74

Τηλέφωνο

210 64 40 411

e-mail

epiplabarbadimou@gmail.com

Instagram

Facebook